Categories
Aktualitet Lajme

Edi Rama do marim puntor nga jashtë do vinë puntor nga kontinente tjera

Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video teksa ka qenë duke inspektuar në Durrës riparimet dhe restaurimet pas pasojave të 26 nëntorit.


Teksa ka qenë duke biseduar me një inxhinier, Rama është shprehur se do të marrim edhe punëtorë nga jashtë po të jetë nevoja. 

Rama:

Të gjithë thonë vende pune, vende pune, po vendet e punës që do hapi ndërtimi janë pafund në kuptimin e nevojës.

Ne do të marrim edhe punëtorë nga jashtë po të jetë nevoja, vijnë punëtorë nga kontinente të tjera dhe këta të rrinë poshtë tek kafja se janë juristë.

Dhe e pinë kafen me lekët e babës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *