Fjalimi emocionues dhe plot mllef i nënës gjakovare

Qytetarë të shumtë të Gjakovës sot ishin mbledhur që nga ora 8 e mëngjesit për të protestuar kundër ardhjes së pelegrinëve serbë në këtë qytet.

Serbët nuk shkuan fare në Gjakovë, pasi sipas Ministrisë së Jashtme, ata nuk kishin marrë leje

Por për disa orë qytetarët mbajtën protestë, ku në duar mbanin pankarta dhe emrat e kriminelëve serbë, të cilët qytetarët gjakovarë i bënë përgjejgës për krimet e kryera gjatë luftës në Kosovë.

Gjatë kohës sa është mbajtur protesta, një nënë gjakovare ka mbajtur një fjalim para gazetarëve.

https://www.facebook.com/UebShqip/videos/273678983310549/

Posted

in

by

Comments

One response to “Fjalimi emocionues dhe plot mllef i nënës gjakovare”

  1. Taulant Avatar
    Taulant

    Posht politika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *