Categories
Shikon ne enderr

Interpretimi i endrrave me shkronjen A

Këtu ju mund ti gjeni interpretimet e ëndrrave sipas shkronjave të alfabetit. Zgjedhni shkronjen shpjegimin e ëndrres suaj.

Abonent

Në qoftë se shikoni sikur jeni abonent reviste ose gazete ose çfarëdo lloj gjëje, do të keni mërzi dhe hidhërime. Në qoftë se shikoni sikur regjistroheni si abonent diku do të keni humbje të madhe parash.

Abort

Në qoftë se se je në të vërtetë shtatzënë dhe sheh se aborton, do të kesh një lindje të mirë. Në qoftë se se nuk je në të vërtetë shtatzënë dhe sheh se aborton do të kesh hidhërime të mëdha.

Acid

Në qoftë se i merr erë për të vdekur, do të vështirësoheni në një çështje tuajen. Në qoftë se thjesht i merr erë, do të keni mërzi të mëdha.

Adamin dhe Evën

Do të keni një jetë të lumtur me fëmijë të mirë dhe të bukur.

Adoleshent

Në qoftë se shikon sikur je adoleshent dhe je i pamartuar, do të martohesh. Në qoftë se je e martuar do të lindni një djalë. Në qoftë se je plak do të vdesësh shpejt.

Admiroj

Në qoftë se shikon që njerëzit të admirojnë do të keni vlerësim dhe lavdi por pas një mërzije. Në qoftë se shikon sikur ti je i admiruar nga dikush beson lehtë dhe kapesh lehtë viktimë.

Admiralat / Admiral

Në qoftë se shikoni sikur jeni admiral, do të keni shumë mërzi. Në qoftë se shikoni dikë tjetër sikur është admiral, do të bëheni shkaku që të mërzitet. Në qoftë se shikoni sikur jeni brenda në anije e cila lundëron, në qoftë se shpëtoni do t’i shmangeni një rreziku shumë të madh. Në qoftë se shikoni sikur mbyteni do të shkatërrohen shpresat tuaja kryesore.

Adoptoj

Në qoftë se shikoni sikur keni adoptuar dike, prisni fundin tuaj. Në qoftë se shikoni sikur dikush ju adopton, do të keni të ardhura të mira në punë.

Adhurim

Në qoftë se shikon sikur adhuron zotin do të kesh bekimin tij dhe punët do t’u venë mbarë. Në qoftë se shikon sikur adhuron idhull, prit hidhërim dhe dështim në punë. Në qoftë se adhuron një vajzë, do të kesh rezultate të mira në dashuri. Në qoftë se shikon sikur adhuron një grua të martuar, planet tuaja do të realizohen. Në qoftë se adhuron një mashkull, ajo nuk është për mirë.

Aeroplan / Avion

Në qoftë se shihni në ëndërr që aeroplani udhëton, atëherë çdo gjë shkon mirë. Në qoftë se është duke zbritur, do të keni dështime dhe probleme shëndeti. Në qoftë se e shihni të bjerë, është shenjë e keqe, do të thotë shkatërrim.

Aeroport

Në qoftë se aeroporti në ëndrrën tuaj është plot me njerëz dhe lëvizje, atëherë do të keni ngritje profesionale. Në qoftë se është i shkretë dhe i errët, parashikohen situata të vështira.

Afrohem

Në qoftë se shikoni sikur i afroheni një personi të rëndësishëm, do të keni vlerësime dhe fitime.

Agim

Në qoftë se është agim i pastër, prit gëzim dhe në qoftë se është me re, prit hidhërime.

Agronom

Në qoftë se se sheh se je agronom, do të kesh fitime të mëdha nga puna jote.

Aguridhe

Në rast se i ha do të keni zhgënjim në punët tuaja, por edhe në çështjet personale. Në rast se nuk e prek, do të kesh surpriza nga njerëzit tuaj. Në rast se i sjell në shtëpi do të marrësh një lajm të keq.

Agjërim

Në qoftë se shikoni sikur agjëroni për arsye fetare, do të lumturoheni dhe do të keni bekim nga zoti. Në qoftë se shikoni sikur agjëroni për arsye ekonomike, do të keni vështirësi të madha ekonomike, të cilat do t’i luftoni me shumë guxim. Në qoftë se shikoni dikë tjetër të agjërojë kujdesuni nga ai person.

Ajër

Në qoftë se merr ajër të pastër, lumturi dhe shëndet. Në qoftë se mbytesh, do të keni mërzi.

Akacije

Lajme të mira dhe të gëzueshme.

Akne

Kur shihni ne ëndërr akne tregon se një person ju ushtron presion dhe ju ndiheni te paralizuar për t’iu përgjigjur. Kur ëndërroni sikur shtrydhni një akne do te thotë se keni një problem te cilin do e zgjidhni shpejt. Ndonjëherë aknet tregojnë se ju nuk e vlerësoni sa duhet veten tuaj.

Akrep

Në qoftë se thjesht shikoni një akrep, do të mësoni se keni armiq shumë të rrezikshëm aty ku ju nuk e prisnit, të cilët do t’u bëjnë dëme të mëdha ekonomike. Në qoftë se shikoni sikur ju kafshon akrepi, atëherë është e sigurtë se një armik i juaji i rrezikshëm do t’u shkatërrojë ekonomikisht dhe do të bëheni shumë të dëshpëruar nga humbja e pasurisë tuaj.

Akrobat

Në qoftë se ëndërroni që jeni duke bërë ndonjë numër të vështirë akrobatik, duhet të hidhni hapa më të sigurtë, për të arritur aty ku doni. Duhet të keni më shumë kujdes shëndetin. Në qoftë se shihni që bëni me sukses numra akrobatikë, do të arrini të përparoni në jetë edhe pse me vështirësi. Në qoftë se nuk dilni me sukses, atëherë përpjekjet tuaja do të dështojnë.

Aksident

Kur shihni një aksident ne ëndërr do te thotë se keni probleme ne jetën e përditshme dhe fati nuk është ne anën tuaj. Nëse shihni sikur i mbijetoni një aksidenti do te thotë se do ja dilni mbanë me sukses ne një projekt qe keni nisur. Kur shkaktoni një aksident dhe ju nuk prekeni, do te thotë se do poshtëroheni nga dikush. Kur ëndërroni sikur do keni aksident me avion do te thotë se nuk duhet te merrni vendime pa u menduar.

Akull

Në qoftë se ëndërroni që hani akull, shisni, bleni ose që transportoni, do të fitoni pasuri shumë të madhe para kohe, për të cilën do t’u kenë zili të tjerët. Por do të jeni vazhdimisht pa qejf dhe i sëmurë.

Akullore

Në qoftë se shikoni sikur po hani akullore të ëmbël, të respektojnë shumë, por kujdesuni për shëndetin tuaj se mund të sëmureni me rrezik për jetën tuaj ose mund të bëhet një sëmundje e përjetshme. Gjithashtu në qoftë se jeni burrë, do të keni fatkeqësi në dashuri. Në qoftë se jeni grua do të keni grindje me burrin tuaj. Në qoftë se shikoni sikur prodhoni akullore, shpresat dhe ëndrrat tuaja nuk do të realizohen.

Akuzë

Në qoftë se akuzon dikë do të bësh shoqëri me të, shoqëri që do të jetë me shumë interes. Në qoftë se të akuzojnë kundërshtarët mundohen të bëjnë keq në punët tuaja të suksesshme, por nuk ja arrijnë qëllimit. Në qoftë se të akuzon një shok thjesht do të ndërpritet lidhja. Në qoftë se ti akuzon dikë do ta bësh shok.

Album

Në qoftë se ëndërroni që shfletoni një album me fotografi, do të keni një jetë të lumtur sentimentale. Do të bëni njohje të reja. Në qoftë se jeni beqarë, do të martoheni shpejt. Në qoftë se fotografitë që shihni janë tuajat, do të jeni protagonistë në një skandal erotik. Shëndeti në përgjithësi do të jetë i mirë. Kujdes nga ndonjë incident të vogël. Do të merrni lajme të mira në lidhje me fushën profesionale. Ju presin shumë fitime.

Alien

Te ëndërrosh një alien do te thotë se ndiheni te përjashtuar nga një vend i caktuar. Kjo ëndërr mund te tregoje se ju keni një ide ndryshe lidhur me një çështje te caktuar ose mund te dëshmojë se keni zbuluar një ane jo te mire te vetes te cilën nuk doni ta pranoni.

Allçi

Do të keni gëzim mbas mërzisë që mund të kishit ose që do të keni.

Amanet

Në qoftë se shikon sikur le amanet diçka, do të pësosh dëme ekonomike. Në qoftë se të lenë ty një amanet, do të ngatërrohesh me çështje gjyqësore.

Ambasador

Në qoftë se shikoni një ambasador dhe shikoni sikur po e adhuroni do të thotë se humbisni kohën kot me qëllimet që keni vënë. Në qoftë se shikoni sikur jeni bërë ambasador, do të keni vuajtje dhe hidhërime.

Amerika

Në qoftë se shihni në ëndërr që flisni me amerikanë, kujdes me shoqërinë dhe njerëzit që ju rrethojnë. Në qoftë se shihni që martoheni me një amerikan gjërat nuk shkojnë shumë mirë. Në qoftë se keni shkuar për vizitë në Amerikë vetëm ose me familjen, do t’u jepet mundësia të jetoni momente të bukura me personat që dëshironi dhe do të keni një jetë të qetë familjare. Së shpejti do të keni shumë fitime nga puna juaj.

Amoniak

Në qoftë se shihni që ju vjen erë amoniak, do të keni ndihmë ekonomike andej nga se prisni, në qoftë se një grua sheh diçka të tillë, do të ketë mërzi në familje.

Ananas

Ananasi ne ëndërr tregon se do ju dalin para sfida dhe pengesa te vështira për t’u kaluar. Nëse e shihni veten duke ngrënë një frute te tille do te thotë se mund te merrni një ftese hipokrite.

Anemi

Nëse sheh se vuan nga anemia, do të humbësh para.

Analiza

Në qoftë se jep ose merr analiza, do të mërziteni dhe do të dëshpëroheni.

Anë

Në qoftë se sheh se gjendesh në majën e një mali ose diku tjetër, do të thotë liri dhe sukses si dhe ikje nga problemet.

Angari

Në rast se shikon që bën çfarëdo lloj angarie, mërzi dhe ngjarje e padëshirueshme.

Anglisht

Në rast se flet pa ditur gjuhën, do të të bllokohet fyti. Dhe në rast se e di gjuhën, do të marrësh një lajm të cilin e pret. Në rast se shikon që mëson, mos i kërko paratë që ke ndër mend të kërkosh.

Angjinarë

Në përgjithësi nuk është mirë. Në rast se e ha do të hidhërohesh. Lajm i keq. Mund të humbësh para nga një borxhli i keq.

Anije

Në qoftë se shihni në ëndërr që udhëtoni me anije, do të keni fat në fushën personale dhe profesionale, sidomos në qoftë se koha është e qetë. Në qoftë se anija udhëton me furtunë, do të merrni lajme të këqija në lidhje me partnerit tuaj. Në qoftë se shihni që rrezikoni të mbyteni, jeta juaj personale do të ketë probleme. Fundosja e anijes shumë herë paralajmëron vdekje. Në qoftë se ndodheni në një kantier anijesh, së shpejti do të keni martesë.

Ankand

Në qoftë se gjendesh në një ankand, do t’u krijohen shumë probleme. Dhe gjithashtu do të keni dhe shumë pengesa në planet tuaja.

Ankim

Në qoftë se shikoni sikur ankoheni për diçka, do të avullohen mundimet tuaja dhe do të humbisni para, do të kesh vuajtje. Në qoftë se shikon dikë tjetër të ankohet ai person ka ankesa nga ju.

Apostull

Në qoftë se sheh apostull, do të keni shumë të mira.

Ar

Në qoftë se sheh që gjen diçka prej ari, kundërshtarët tuaj përpiqen t’u mashtrojnë, në qoftë se sheh që ke vënë diçka prej ari ju pret pasuri.

Arë

Çdo gjë do të shkojë mirë për ju në qoftë se ëndërroni një arë me gjelbërim, të punuar dhe me pemë. Ju pret gëzim, lumturi, shëndet dhe një e ardhme e ndritur. Toka pjellore do të thotë pasuri dhe njohje në fushën profesionale. Në qoftë se lëroni arën suksesi do të vijë pak me vonesë. Në qoftë se blini arë, do të keni sukses kudo.Në qoftë se ara që shihni është e djerrë, do të thotë shumë mund dhe pak rezultat. Kujdes në fushën profesionale.

Argëtim

Në qoftë se ëndërroni që jeni në një argëtim me të panjohur dhe gëzoni, të prisni një njohje të re dhe martesë. Argëtim në një martesë me të afërm, do të thotë sëmundje e rëndë. Argëtim familjar dhe miqësor, do të thotë probleme në punë. Kujdes me kundërshtarët që ju hiqen si shokë.

Argjënd

Jeni njerëz të cekët, dhe kjo gjë ka pasoja në lidhjet tuaja. Në qoftë se gjeni argjend në ëndërr, ju presin mërzi. Në qoftë se pastroni gjëra prej argjëndi do të mërziteni nga një njeri i juaj i njohur. Kujdes me abuzimet, pasi mund të sëmureni rëndë.

Arkitekt

Në qoftë se se shikon se je vetë arkitekt do të keni pasuri dhe sukses nga punët tuaja.

Arkë

Në qoftë se shikon sikur po bën një arkë prit një ngjarje të papritur dhe jo të mirë ose vdekje. Në qoftë se shikon sikur po rendit rrobat në kuti do të bëni një jetë të qetë dhe do të keni gjendje të mirë ekonomike. Në qoftë se shikon arkë të vdekuri, prit se do të marrësh lajme të këqia të cilat do të t’i thotë një shok i ngushtë. Në qoftë se shikon sikur je i mbyllur brenda do të mërziteni për çështje ekonomike. Në qoftë se shikon arkë shumëngjyrëshe do të marrësh lajm të mirë.

Arkivol

Në qoftë se shikoni një arkivol prisni vdekjen e një afërmi tuaj. Në qoftë se jeni të sëmurë bëni testamentin se do të vdisni. Në qoftë se jeni i vjetër prisni fundin tuaj. Në qoftë se shikoni sikur po bëni një arkivol, do të sëmureni rëndë dhe me rrezik për jetën.

Arnë

Në qoftë se ëndërroni arnë do të keni hidhërime. Në qoftë se jeni detar ose marinar anije dhe shikoni arnë do të keni fitime nga punët tuaja.

Arsenal

Në qoftë se shikoni një arsenal do të mërziteni për çështje ekonomike. Në qoftë se jeni drejtues i diçkaje ose i vendit tuaj, kujdes se jeni në rrezik të madh. Në qoftë se shikoni sikur gjendeni në një arsenal armësh, punët tuaja do të falimentojnë. Në qoftë se je ushtarak, do të keni gëzime dhe shumë të mira do të ju vijnë nga atje ku ju nuk e prisni.

Art

Në qoftë se shikoni në ëndërr sikur merreni me art, do të keni fitime dhe nderime.

Artileri

Në qoftë se shikoni artileri, kujdesuni dhe mbrohuni nga një armik që vazhdimisht mundohet që t’u bëjë keq. Në qoftë se shikoni sikur dëgjoni të shtëna artilerie, jeni në rrezik shumë të madh. Në qoftë se shikoni sikur ju godasin me artileri, keni një armik shumë të rrezikshëm.

Artist

Në qoftë se je artist dhe ëndërron sikur je i tillë, arti yt do të sjellë lavdi dhe vlerësim. Në qoftë se nuk je në të vërtetë, do të anullohen planet që keni bërë. Në qoftë se thjesht shikon një artist duke punuar mëso se një ditë do të realizohet ëndrra dhe dëshira jote.

Ariu

Në qoftë se thjesht shikon ari në ëndërr, do të emigroni, do të sëmureni ose do të merrni lajm të keq. Në qoftë se luftoni me arinj, ekziston rrezik për shëndetin, në qoftë se i mundni do të keni ngritje morale, në qoftë se të mundin do të sëmureni rëndë. Në qoftë se vrisni ari, do të humbni armiqtë tuaj.

Aromë

Në qoftë se lyhesh me aromë planet tuaja janë të kota dhe do të anullohen. Në qoftë se je grua e pamartuar dikush ju zhgënjen duke ju premtuar martesë.

Armë

Në qoftë se në ëndërr shikoni armë ushtarake ose gjuetie, do të ziheni me familjen tuaj. Në qoftë se je grua dhe mban armë, do të martoheni me një burrë të pazotë.

Armik

Në qoftë se shikon armik ose armiqtë e tu, do të të dalë për mirë dhe ata që patë në ëndërr si armiq do të të bëhen shokë. Në qoftë se shikoni që flisni miqësisht me armiq, kujdes pasi do të bëjnë gjithçka për t’u shkatërruar. Në qoftë se shikoni që armiq ju ndjekin dhe ju kapin, gjëndja ekonomike do t’u sjellë mërzi, në qoftë se shihni që vrisni një armik tuajin, diçka e keqe do t’u ndodhë.

Arra

Në qoftë se arrat që ëndërroni janë të mbushura dhe të freskëta, do të thotë sukses në dashuri dhe lumturi. Ëmbëlsirat me arra, do të thonë mërzi. Arrat në përgjithësi do të thonë sukses dhe përparim, vetëm nëse i shihni të prishura dhe bosh duhet të keni kujdes.

Arratisje

Në qoftë se shikoni sikur arratiseni ose që i ikni një rreziku, do të jeni në rrezik të madh në të vërtetë.

Astronomi

Në qoftë se se sheh se studion, do të ngjitesh edhe më lart se je.

Ashe

Do të keni shumë fitime të mëdha. Dhe suksese ekonomike. Keni mbrojtje nga persona shumë të fortë.

Ashensor

Në qoftë se shikoni ashensor që ngjitet, gjendja juaj ekonomike do të ndryshojë. Në qoftë se zbret gjendja ekonomike nuk është e mirë, në qoftë se është bosh do të keni dështim në dashuri, në qoftë se ka brenda njerëz, do të keni fitime nga puna juaj.

Ashpër

Duhet të ndryshosh planet. Në rast se shikon grua të egër do të kesh fund të padëshirueshëm. Në rast se është grua e egër ajo që sheh do të lind fëmijë të shëmtuar.

Atdheu

Në qoftë se ëndërroni vendlindjen tuaj me njerëz dhe të lulëzuar do të keni lumturi dhe sukses. Në qoftë se jeni jashtë shtetit dhe ëndërroni sikur jeni në atdheun tuaj, do të keni lumturi familjare dhe fitime shumë të mëdha. Në qoftë se shikoni atdheun tuaj të djegur dhe të shkatërruar, do të humbisni një nga prindërit tuaj ose një pjesëtar të rëndësishëm të familjes.

Atletikë

Në qoftë se jeni në ndonjë skuadër dhe fitoni, çdo gjë është pozitive sidomos në dashuri. Do të takoheni me miq të cilët do t’u ofrojnë ndihmën e tyre. Do të jeni mirë me shëndet, në qoftë se jeni të sëmurë do të shëroheni shpejt. Ju presin shumë të ardhura.

Autobus

Në qoftë se shihni që jeni brenda në autobus dhe udhëtoni, do të keni sukses në punë, në qoftë se thjesht shikoni autobus në ëndërr, do të bëni një udhëtim të largët dhe të këndshëm.

Auditor

Do të thotë se veprimet tuaja do t’u shkaktojnë dëm.

Avari

Në rast se udhëton me anije dhe bën avari, do të të ikin mërzitë që ke, me pak dëm.

Avokat

Në qoftë se shikon që je avokat, kurse profesioni juaj është tjetër, do të humbni vendin e punës. Në qoftë se shikon dikë tjetër të jetë avokat, do të keni sukses në çështjet tuaja. Në qoftë se sheh avokat që flet në gjyq, diçka e pakënaqshme do t’u ndodhë. Në qoftë se paguhesh nga avokat, do të merrni para andej nga nuk i prisni, në qoftë se paguani avokat, do të humbni para.

Avlli / Gardh

Nëse sheh se ke avlli të madhe në shtëpi, do të keni lumturi dhe një martesë të mirë nëse je i pamartuar.

Asma

Në qoftë se sheh në ëndërr që vuan nga asma, keni një hall të fshehtë që ju torturon, në qoftë se shihni që shëroheni do të gjeni qetësinë shpirtërore së shpejti. Në qoftë se një grua shikon që vuan nga asma, do të mësojë diçka që priste prej kohësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *