More

  Ja 10 këshillat e ministrisë së shendetsisë kundër koronavirus

  Ministria e shendetsisë ka nxjerrë 10 këshilla kryesore për tu ruajtur nga koronavirusi, por në çdo rast merrni për shqetsime numrin 127 të urgjencës kombëtare.

  Lexojeni me kujdes të 10 këshillat dhe zbatoni!

  Lajmet e fundit
  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here