Categories
Jetë ShowBiz

Juristja më seksi në Shqipëri rikthehet të “tronditë” Instagramin

Pas disa muajve në “gjumë” në rrjetet sociale, juristja më seksi në Shqipëri është rikthyer sërish me foto bombastike.

Redona Koçi duket se po përgatit një set “përvëlues” fotografik, teksa e ka ndezur rrjetin me foto me të brendshme të kuqe dhe bikini të zi në pishinë.

Redona gjatë kësaj mungese nuk ka humbur fare linjat e saj dhe vjen ndoshta më tërheqëse se asnjëherë.

E pyetur nga mediat, pse ka zgjedhur të vazhdojë studimet për drejtësi, Rudina është përgjigjur: “Më kanë tërhequr gjithmonë studimet juridike dhe të pasurit një kulturë mbi to. Jam person që nuk i pranon padrejtësitë dhe studimet që kam kryer janë një mjet pikërisht për t’i luftuar këto”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *