Motiv (fragment) kultik shkeputur nga veshja e lashte e Xhubletes

Motiv (fragment) kultik shkeputur nga veshja e lashte e Xhubletes Shqiptare.


Motiv (frament) kultik shkeputur nga veshja e Lashte e Xhubletes

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *