More

  Numri i vijave në kyçin e dorës tregon sa gjatë do jetoni

  Pjesa më e madhe e vijave në kycin e dorës tregojnë sa jetë të gjatë do keni, ndërsa vijat e ndërprera lidhen me probleme shëndetësore apo vështirësi në jetë.

  Nëse keni dy vija, do të jetoni deri në moshën 40-60 vjec. Vija e tretë tregon se do jetoni 70-90 vjet. Kështu, sa më shumë vija të keni, aq më shumë do jetoni.

  Vija e parë është më e rëndësishme se të gjitha. Nëse shihet qartë dhe shfaqet shumë e shënuar dhe e thellë, kjo do të thotë që ju gëzoni shëndet të mirë dhe forcë fizike. Përkundrazi, në qoftë se nuk është shumë e shënuar, është një simptomë që ju jeni një person shumë i hutuar, ju lini gjërat pas dore dhe nuk shqetësoni për dietën tuaj ushqimore.

  E dyta përfaqëson pasuri, prosperitet dhe lumturi në jetën tuaj. Vija e tretë lidhet me famën dhe popullaritetin.

  Së fundi, e katërta është e lidhur ngushtë me të parën dhe forcon fuqinë e saj.

  Lajmet e fundit
  Lajme të ngjashme

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here