Raporti shokues/ 80% e britanikëve do të infektohen nga koronavirusi, kriza zgjat deri në 2021

Epidemia e koronavirusit në Britaninë e Madhe do të zgjasë deri në pranverën e 2021-it dhe mund të çojë deri në 7.9 milionë persona në spital.

Ky është një raport sekret i përpiluar nga Shëndeti Publik në Angli, që tregon se sa serioze është gjendja në vend.

Dokumenti i siguruar nga “The Guardian” tregon se drejtuesit e këtij institucioni e pranojnë se koronavirusi do të jetë në ishull edhe për 12 muaj të tjerë, e kjo do të jetë një sfidë e stërmadhe për shëndetësinë.

Ndërkohë që paralajmëron mjekët se rreth 80% e britanikëve do të jenë infektuar nga pandemia deri në atë periudhë.


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *