Rita Ora reagon për festat kombëtare, zgjedh një familje për t’i rindërtuar shtëpinë

Rita Ora, këngëtarja shqiptare nga Kosova, me famë botërore, ka një mesazh për Shqipërinë në ditën e festës kombëtare, por që është tronditur nga tragjedia e rëndë e tërmetit.

“Gëzuar ditën e flamurit, Shqipëri. Gjatë ditëlindjes sime, dhe në ditët e fundit, jam menduar se cila do të ishte gjëja e duhur për të bërë.

“Bashkë me Erion Veliajn vendosëm të zgjedhim një familje të cilën ta sponsorizojmë e t’i ndërtojmë shtëpinë që i është shkatërruar nga tërmetet në Shqipëri.

“Erioni është një udhëheqës i vërtetë dhe e respektoj mënyrën e të drejtuarit nëpërmjet shembullit të mirë. I sugjeroj kujtdo që ka mundësinë, të gjejë një familje ose një sohqatë bamirësie, një mënyrë për të ndihmuar me rindërtimin e shtëpive të viktimave të kësaj katastrofe. E para që zgjodha është familja Sala. Do ta ndjekim ecurinë e kësaj pune që të ketë dhe familje të tjera që të marrin të njëjtën ndihmë. Ju lutem, klikoni në blogun tim për të bërë të njëjtën gjë dhe ju. Lutjet e mia dhe dashuria ime shkojnë drejt atyre që janë prekur. Me dashuri, Rita”.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *