Categories
Jetë Turizmi

Seferani i Belshit, kryeqyteti i natyrës

E dini se në Shqipëri, gjendet një fshat piktoresk në Belsh të Elbasanit? Atë që Sami Frashëri e mendonte si kryeqytet? Në mes të 84 liqeneve?

Ilnisa Agolli, ka ndaluar në destinacionin e saj të rradhës pikërisht aty.

Në Seferan. Fshati që po vizitojnë çdo vit turistë nga e gjithë bota, për të prekur afër një tjetër bukuri që ofron vendi ynë i vogël mes natyrës, bujtinave karakteristike dhe ushqimit tradicional.

Po çfarë ndodh aty sot? Çfarë të ofron kjo copë e vogël magjike për të shkuar dhe vizituar?

Zbulojeni sot, premierë në orën 20:00 në kanalin e YouTube në Top Channel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *