More

  Shitja e frekuencave 5G arrin mbi gjashtë miliardë euro

  Shitja e frekuencave 5G do të sjellë rreth 6,5 miliardë euro në arkat e shtetit gjerman që synon të përdorë këto të ardhura për të zhvilluar elektronikën në vend, sipas rezultatit të ankandit të zhvilluar sot.

  Katër kompani ndajnë këto frekuenca, “Deutsche Telekom”, operatori historik në vend që merr pjesën më të madhe, ndjekur nga “Vodafone”, “Telefónica/O2” dhe “1&1/Drillisch”, njoftoi federata gjermane në një komunikatë.

  Kjo është një shumë që i tejkalon pritshmëritë e sektorit që parashikonin nga tre deri në pesë miliardë euro.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here