Categories
Lajme

Kultivon kivi në Fier, fermeri tregon sfidat: Idenë ma dhe gruaja

Kultivimi i kivit po rezulton i suksesshëm për fermerët e zonës së Kafarajt në Fier. Një rast i tillë është shembulli i fermerit Mondi Hamataj, i cili prej 5 vitesh kultivon frutin duke premtuar shtimin e sipërfaqeve të mbjella. Kështu nisi 5 vite me parë iniciativa për të kultivuar frutin e kivit në zonën e […]