Aktualitet

Drafti paraprak i ‘Venecias’ për Gjykatën Kushtetuese, SHBA: Respektoni procesin dhe konfidencialitet

Ambasada Amerikane në Tiranë ka reaguar në lidhje me draftin paraprak të Komisionit të Venecias për sa i përket emërimeve…

1 year ago

Shtegëtimi, tradita shekullore e blegtorëve të jugut

Rituali i harruar i një jete nomade, në kërkim të kullotave të pasura për bagëtitë, është ndoshta mes traditave më…

2 years ago