More

  Burg

  - Advertisement -

  Shqipëria paguan 486 euro në muaj për çdo të burgosur

  Për të mbajtur një të burgosur, Shqipërisë i kushton 486 euro në muaj. Është kjo shifra e publikuar nga emisioni “Top Story”, të mërkurën e 6 shkurtit, ka trajtuar gjerësisht problematikat e burgjeve në Shqipëri.

  Greqi, kapen dy vëllezërit shqiptarë të arratisur nga burgu

  Ka përfunduar arratia e Elvis dhe Leonard Pepës, dy shqiptarëve që mundën të ikin nga burgu famëkeq i Koridhalos në fillim të këtij viti.
  - Advertisement -

  Must Read

  - Advertisement -