Greqi

Greqi Jugosllavi, marrëveshje të fshehtë për ndarjen e Shqipërisë

Në fundin e vitit 1942, tri Fuqitë Aleate, Britania e Madhe, BS dhe SHBA, pas një konsultimi të përbashkët, bënë…

1 year ago

Greqi, kapen dy vëllezërit shqiptarë të arratisur nga burgu

Ka përfunduar arratia e Elvis dhe Leonard Pepës, dy shqiptarëve që mundën të ikin nga burgu famëkeq i Koridhalos në…

2 years ago