Euro

Banka Qendrore Evropiane hedh euro të reja në qarkullim

Banka Qendrore Evropiane ka hedhur në qarkullim nga dita e sotme kartëmonedhat e reja 100 dhe 200 euro-she. Këto kartëmonedha…

2 years ago