Keng

Ninullat Shqiptare, në arkivat e Muzeut të Londrës

Ninullat ose këngët e djepit të popullit shqiptar, do jenë nga sot e tutje pjesë e arkivit të Muzeut të…

2 years ago

Këngët e ahengut shkodran, kjo trashëgimi e vyer kulturore dhe shpirtërore

Krahas valleve të kënduara, në folklorin muzikor të qytetit të Shkodrës bëjnë pjesë edhe këngët e ahengut, këngë që mjeshtrat…

2 years ago