Tag: Ninullat

  • Ninullat Shqiptare, në arkivat e Muzeut të Londrës

    Ninullat Shqiptare, në arkivat e Muzeut të Londrës

    Ninullat ose këngët e djepit të popullit shqiptar, do jenë nga sot e tutje pjesë e arkivit të Muzeut të Londrës, i cili pasqyron historinë dhe traditat kulturore të komuniteteve te ndryshme që banojnë prej shekujsh në metropolin britanik. Ky muze, në bashkëpunim me shoqatën shqiptare “Shpresa Programme”, organizuan projektin e dytë për arkivimin e…