Tag: kolisterol

  • Tre ushqimet të cilat ulin kolesterolin deri në 40%

    Tre ushqimet të cilat ulin kolesterolin deri në 40%

    Shkaktarët e kolesterolit janë të shumtë e të ndryshëm.Këtu përfshihet ushqyerja e keqe, mungesa e aktivitetit fizik por edhe stresi.Kur kolesteroli është i lartë por niveli i triglicerideve është normal, atëherë stresi është përgjegjës për këtë situatë.Kur niveli i triglicerideve dhe i kolesterolit janë të lartë, atëherë faji i takon sheqernave dhe tiroides. Nëse kolesteroli…