lajme nga gjermania

Gjermania bën ndryshimin e madh me date 2 mars, lehtësimet për shqiptarët

Ditën e hënë, më date 2 mars, hyn në fuqi ligji i ri për emigracionin në Gjermani. Shqiptarët mund të…

1 year ago

Njohja e ndërsjellë të patentave Shqiptare në Gjermani nisin negociatat, përfitojnë 30 mijë shqiptarë

Shqipëria dhe Gjermania kanë nisur zyrtarisht diskutimet për njohjen e ndërsjellë të patentave. Nëse kjo finalizohet, përfitues janë rreth 30…

1 year ago