Tag: Lufta e Kosovës

  • Foto e rrallë e Agim Ramadanit, në vitin 1998

    Foto e rrallë e Agim Ramadanit, në vitin 1998

    Faqaja “Kosharja Altari i Lirisë” ka publikuar një fotografi të rrallë të heroit Agim Ramadani, në vendin e quajtur Sulbicë, në vitin 1998. Bashkë me heroin Agim Ramadani, në foto janë edhe Xhafer Gashi, sot kryetar i Obiliqit dhe një luftëtar tjetër. Agim Ramadai është një nga heronjtë më të njohur të historisë së re…