Categories
Teknologji

“E ardhmja është e sigurt”. Mark Zuckerberg zbulon ndryshimet e fundit në platformat sociale

Drejtuesi i rrjetit social Facebook, Marc Zuckerberg ka zbuluar një sërë ndryshimesh në platformat sociale, duke përfshirë Instagram dhe Whatsapp. Z. Zuckerberg tha se kompania planifikon që pikësynimi kryesor të jetë privatësia. Ai bëri me dije se ka ende punë për të krijuar besim rreth kësaj teme. Në një fjalim për sipërmarrësit, Marc përshkruan privatësinë […]