microsoft

BMW dhe Microsoft do të punojnë së bashku për “fabrika smart”

Prodhuesi gjerman i automjeteve BMW Group dhe Microsoft, kanë vendosur që të bashkëpunojnë për të përhapur “fabrikat smart” si dhe…

2 years ago