“Në 2020 bota humb 6 trilionë dollarë nga sulmet kibernetike”

Kreu i Shoqatës Turistike të Biznesmenëve të Shërbimeve të Turizmit (MOBILSIAD), Kerem Alkin, ka deklaruar se gjatë vitit 2020 kompanitë dhe familjet në mbarë botën mund të pësojnë humbje me vlerë prej 6 trilionë dollarë për shkak të sulmeve kibernetike. Duke folur për Anadolu Agency, Alkin thotë se gjatë vitit 2015 bota humbi 3 trilionë… Continue reading “Në 2020 bota humb 6 trilionë dollarë nga sulmet kibernetike”