Categories
Jetë Turizmi

“Euronews”: Shqipëria, tërheqja turistike më e re në Europë

Televizioni prestigjioz “Euronews”, në një reportazh të shkurtër mbi panairin ndërkombëtar të turizmit që po zhvillohet në Berlin, të përqëndruar mbi teknologjinë dhe qëndrueshmërinë në turizëm, i ka kushtuar një vëmendje të veçantë edhe tërheqjes që përbën Shqipëria në këtë sektor. “Teknologjia është diçka që po e përdor edhe Shqipëria për të treguar se bota […]

Categories
Jetë Turizmi

Promovimi i Shqipërisë nëpër botë, 41 aktivitete nga SHBA në Japoni

Promovimi i turizmit, kulturës, traditave, kulinarisë apo artizanatit shqiptar nëpër botë do të ketë një rëndësi të veçantë gjatë vitit 2019, teksa do të ketë një program eventesh që do të shtrihen nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, deri në Japoni. Një prej arritjeve të Samitit të Dytë të Diasporës, të mbajtur në datat 28 […]