Categories
Lajme

Provimi, lista e plotë me 1230 kandidatët në Infermieri

Përgjatë muajit prill, infermieret e rinj do t’i nënshtrohen provimit të aftësimit praktik VAP. “Gazeta Shqiptare” zbardh sot emrat e 1230 infermierëve që do të testohen si dhe datat përkatëse për secilin. UISH njofton se ky testim do të kryhet për të vlerësuar aftësitë që këta kandidatë kanë fituar gjatë praktikës në profesionet infermieri, mami, […]