Categories
Jetë Kuriozitete

Këshilla për studentët ambiciozë: Ja 45 “rregulla të arta” drejt lidershipit!

Ky manual është shumë i vlefshëm dhe për ata studentë ambiciozë që ndjejnë energji pët t’u bërë “dikushi” në jetë, të jenë lider në të ardhmen jo të largët. Ja “rregullat e arta” për ngjitjen në karrierë: 1 – Mos lër kurrë në hije mësuesin tënd. 2 – Mos u jep kurrë shumë besim miqve, […]