Tag: Shtëpi Inteligjente

  • Shtëpi Inteligjente, Për 10 vite teknologjia do na zëvëndësojë

    Shtëpi Inteligjente, Për 10 vite teknologjia do na zëvëndësojë

    Për dhjetë vite shtëpitë mund të jetë aq shumë të ndërlidhura sa që mund të automatizojnë jetët tona dhe të vendosin për ne çfarë duhet të hamë ose nëse është çasti për të bërë më shumë stërvitje fizike, apo për të ndezur lavatriçen, sipas parashikimit të bërë nga Amy Webb, nga “New York University Stern…