Categories
Lajme

“Taken by Albania”, videoja që promovon Shqipërinë me një apel për Liam Neeson

Videoja e re që promovon Shqipërinë dhe bukuritë e saj, përmes një apeli drejtuar aktorit irlandezo-verior, Liam Neeson, që të vijë dhe të zbulojë vendin tonë, është bërë një hit i vërtetë në mediat sociale. Duke përdorur komentet e tij të famshme për Shqipërinë, një dekadë më parë, në filmin “Taken”, aktori i njohur i […]