Tag: Tuzi

  • Shqiptarët bëjnë historinë në Tuz të Malit të Zi, fitojnë bindshëm zgjedhjet

    Shqiptarët bëjnë historinë në Tuz të Malit të Zi, fitojnë bindshëm zgjedhjet

    E diela e 3 marsit 2019 do të mbetet në historinë e shqiptarëve në komunën Tuz të Malit të Zi. Për herë të parë pas 62 viteve, atyre u jepet mundësia të qeverisin të pavarur nga Podgorica zyrtare. Mediat shqiptare në Mal të Zi kanë publikuar rezultatet preliminare sipas të cilave Forumi Shqiptar ka shënuar…

  • “Malësia na bashkon” e Shqiptarëve synon fitoren në Komunën e Tuzit

    “Malësia na bashkon” e Shqiptarëve synon fitoren në Komunën e Tuzit

    Nën koalicionin “Malësia na bashkon” partitë shqiptare në Komunën e Tuzit në Malin e zi, janë bashkuar si asnjëherë më parë me synimin historik për të fituar zgjedhjet lokale dhe udhëhequr komunën në shumicë me popullsi shqiptare.Tre subjektet politike shqiptare, Alternativa Shqiptare, Lidhja Demokratike Shqiptare dhe Unioni Demokratik i Shqiptarëve, kanë përfunduar me sukses misionin…