urime për Ditelindjen

Urime Ditelindjen Mbesa ime

Urime per mbesen tuaj ne gjuhen shqipe tu beft mbesa edhe 100 vjece! Urime ditëlindjen mbesa ime e veçantë që…

2 months ago

Urime Ditëlindjen Motër

"Kush ka motra botën ka" 1.“Kush ka motra botën ka. Unë jam e bekume që t’kam ty, të kam motër…

1 year ago

Si të urojmë për ditëlindje

Si të urojmë për ditëlindje njerzit tonë të afërm! Urime për ditëlindje shqip Shpresoj qe te gjitha deshirat tua te…

1 year ago

Urime ditëlindjen Mami

Gëzuar Ditëlindjen Mami , Urime Ditëlindjen Mami

1 year ago

Urime për ditëlindjen

Shpresoj qe te gjitha deshirat tua te te plotesohen, Te uroje qe te gjitha enderrat tua te te behen realitet,…

2 years ago

Urime Ditelindjen për Fëmijë

Në vazhdim do të mund të gjeni urime për ditelindjen e djalit dhe vajzës suaj! Urime për ditelindjen fëmijës më…

2 years ago