Tag: zgjedhje për president

  • Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut, dalin rezultatet e para

    Zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut, dalin rezultatet e para

    Sipas rezultateve të para të publikuara në ueb faqen e KSHZ-së prej 53,76 për qind të votave të përpunuara, kryeson kandidati presidencial i LSDM-së dhe Koalicionit Stevo Pendarovski me 42,71 për qind, e dyta është kandidatja e VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit Gordana Siljanovska Davkova me 41,08, ndërsa i treti është kandidati i mbështetur nga Aleanca për…