Tri mënyra si ta zhdukni përgjithmonë ankthin

Ankthi …! Gjithnjë e më shumë njerëz vuajnë nga kjo gjendje e tmerrshme, e cila shpesh ka një ndikim të tmerrshëm në humor dhe në përgjithësi në jetën e njerëzve.

Shqetësim, frikë dhe simptoma të tjera që çojnë në ankth në rritje dhe nganjëherë e bëjnë atë të pakontrollueshme, por ka kaq shumë mjete për ta mposhtur atë.

  1. Frymëmarrja është baza esenciale për të mbajtur nivelet e stresit nën kontroll.
  2. Magnezi promovon relaksim, lufton çrregullimet e gjumit dhe lehtëson dhimbjet. Merrni 100 gram magnez sulfati dhe shpërndajini atë në ujë të nxehtë. Pastaj bëni një të nxehtë: ai do t’ju bëjë mirë!
  3. Përpiquni të vendosni baltë të kuqe të grimcuar në bark për përfitime si në zonat nervore ashtu edhe në atë të tretjes. Balta është në fakt një substancë anti-inflamatore dhe e aftë për të zgjuar potencialin energjetik të trupit.

Përgatitni një paketë dhe e zbatoni atë në barkun tuaj për rreth tridhjetë minuta, pastaj laje me një dush të këndshëm!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *