More

  Fshati Shetaj i Durrësit, aty ku preket historia

  Premierë sot, në kanalin e youtube Top Channel është Shetaj i Durrësit, fshati fundit përpara se të shkosh në Kepin e Rodinit.

  Vetëm 45 km larg kryeqytetit, këtu mund të njihesh me historinë e kalasë, kishave dhe banorëve.

  Cilat ishin qëllimet e Skënderbeut, kur ndërtoi kalanë? Pse kjo kala ishte stacioni fundit i tij në rastin e një sulmi fatal Turk ? Po misteri i Kishës “Shën Ndou” cili është? Çfarë fsheh kjo kishë? Sa banorë kanë mbetur dhe si jetonë sot? Me çfarë merren?

  Këto dhe të tjera, gazetarja Ilnisa Agolli i sjell në vëmendjen tonë në orën 20:00 në “100 Fshatrat e Shqipërisë”.


  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here