More

  Fshatrat e Shqipërisë/ Agroturizmi i Fishtës

  Fishta, në zemër të Zadrimës, e cila ndodhet vetëm 17 km larg qytetit të Lezhës ishte pikërisht rrugëtimi i parë  me gazetaren Ilnisa Agolli në “Fshatrat e Shqipërisë”.

  Duke shkelur mbi dëshmitë e një kohë që ngjason disi e largët, fshati Fishtë të tërheq pranë tij, sot, më shumë se kurrë. Zhvillimi agroturizmit që zona po njeh, ndikon çdo ditë e më tepër jo vetëm në ekonominë familjare të banorëve, por edhe të gjithë vizitorëve vendas dhe të huaj, duke lënë të kuptosh në fund se ishte pikërisht kjo ajo që mungonte dhe se turizmi apo agroturizmi vjen si një mekanizëm i tërheqjes drejt fshatit, falë bukurive të jashtëzakonshme natyrore dhe vlerave të trashëgimnisë kulturore.

  https://youtu.be/WD_pcQRyXi0

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here