Categories
Histori Të gjitha

Kleopatra, femra ilire e fisit Macedoni

Pasardhëse direkte e Aleksandrit të madh dhe e familjës që mbanin mbiemrin Ptolomei.

Mbretëresha e Egjiptit./s.p/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *