More

  Fshatrat e Shqipërisë/ Kanina, ballkoni i Vlorës

  Janë pikërisht “Fshatrat e Shqipërisë” pjesë e rubrikës më të re, në kanalin e YouTube në Top Channel.

  Çdo të hënë në orën 18:00, pozicioni gjeografik do të bashkëjetojë me historinë dhe shijen tradicionale të çdo zone. Gastronomia, natyra, prodhimet bujqësore, blegtorale dhe të gjithë komponentët e zhvillimit rreth një turizmi shpresëplotë do të jenë pikënisja e pasqyrimit të kësaj rubrike.

  Kësaj radhe gazetarja Ilnisa Agolli udhëtoi në Kaninë, osë siç njihet ndryshe “Ballkoni i Vlorës”.

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here