Vlorë

Vlorë, moj nurë e Labërisë

E kush nuk e dashuron këtë qytet. Këtë perlë të Labërisë. Këtë qytet plot lavdi dhe me histori të lashtë.…

2 years ago

Veshjet popullore Vlonjate, resurs per zhvillimin e turizmit kulturor

Veshjet popullore të traditës në trevat e Vlorës janë të shumëllojshme dhe mund të shndërrohen në një resurs të vërtetë për zhvillimin…

2 years ago

Çfarë tha Ismail Qemali në Vlorë?

Sot anembarë botës ku ka shqiptarë, ka nisur festa e 105 vjetorit të pavarësisë. Në nder të kësaj dite të…

2 years ago

Kalaja e Gjon Boçarit, Tragjas, Vlorë/ Historiku dhe detaje mbi të

Kalaja e Gjon Boçarit Statusi i objektit: Kalaja e Gjon Boçarit është shpallur monument kulture i kategorisë së parë nga…

2 years ago

Fshatrat e Shqipërisë/ Kanina, ballkoni i Vlorës

Janë pikërisht “Fshatrat e Shqipërisë” pjesë e rubrikës më të re, në kanalin e YouTube në Top Channel. Çdo të…

2 years ago