Vlora

Vlorë, moj nurë e Labërisë

E kush nuk e dashuron këtë qytet. Këtë perlë të Labërisë. Këtë qytet plot lavdi dhe me histori të lashtë.…

2 years ago

Veshjet popullore Vlonjate, resurs per zhvillimin e turizmit kulturor

Veshjet popullore të traditës në trevat e Vlorës janë të shumëllojshme dhe mund të shndërrohen në një resurs të vërtetë për zhvillimin…

2 years ago

Vlora e vjetër dhe kalaja e Skelës /Foto

Nga Gëzim Llojdia 1.Qyteti edhe në foto historike të ruajtur nga dëshmitarë të kësaj periudhe tregojnë fytyrën e qytetit, pak të…

2 years ago

Troja, lindi Romën apo Orikumin?

Orikumi jo vetëm det, por edhe histori Pjesa jug-perëndimore e vendit njihet jo vetëm për plazhet e bukura dhe ujin…

2 years ago