Gulagu shqiptar ose Burgu i Spaçit. Një histori e frikshme

“Gulagu shqiptar”, dëshmi, fakte, rrëfime të drejtpërdrejta…

Një dokumentar nga gazetari Marin Mema që sjell të vërteta rrënqethëse për kampin-burg të Spaçit. Ndiqni të plotë videon e dokumentarit.

Një histori e frikshme e treguar nga vetë ata që e prekën.

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *