More

  Harta ruse e vitit 1881: Ja sa e madhe është Shqipëria

  Harta e mësipërme është publikuar në rrjetet sociale, ndërsa është shfaqur si hartë e vjetër, e cila sipas publikuesve të fotos është hartë ruse.

  Përveç kësaj, personat që e kanë publikuar hartën pretendojnë se ajo daton që në 1881, kur Shqipëria ishte ende pjesë e Perandorisë Osmane.

  Pjesa e kuqe pretendohet se tregonte kufijtë e Shqipërisë dhe tregon trojet që i janë shkëputur vendit tonë në periudha të ndryshme.

  Harta Ruse për Shqipërin!

  Latest news

  Related news

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here