Categories
Diaspora Shqiptare

Historia e 14-vjeçarit që u largua me skaf drejt Italisë

Hallulli jeton me bashkëshorten dhe tre fëmijët në Abruzzo, në Pratola Peligna.

Ai është president i Shoqatës Italo-Shqiptare si dhe drejton një kompani ndërtimi.

Ardhja në Itali, në vendin e shpresës ishte ëndrra e tij.

Në korrik 1992, në moshën 14 vjeçare ai udhëtoi drejt Italisë me një skaf në mënyrë ilegale, dhe arriti të shkonte në Bari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *