Categories
Aktualitet Lajme Politikë

Ilir Meta paralajmëron firmosjen e dekretit për shpërndarjen e parlamentit

Teksa ka firmosur dekretin kundër ligjit që i hoqi atij kompetencën për betimin e gjyqtarëve të rinj kushtetues, Presidenti i vendit Ilir Meta ka paralajmëruar edhe firmosjen e dekretit për shpërndarjen e parlamentit.

Ai tha se do ta bëjë këtë por në një datë tjetër.

 “Përpara se të firmos dekretin  kundër  ligjit anti-kushtetues kërkoj shprehjen e vullnetit tuaj  kush është pro, ju lutem të ngrejë dorën.

Vdekje e grushtit të shtetit, rroftë republika.

Këtu pas ka një kërkesë tjetër nuk kënaqen me pak, nuk kënaqen me pak duan që sot shpërndarjen e parlamentit puçist.

Ju lutem më duhet të firmos këtë dekret dhe do të kthehem përsëri këtu për atë dekretin tjetër që e brohoritët më shumë.” tha presidenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *