Shqiptari që mahniti botën , Gjon Mili

Zbuloni shqiptarin që mahniti botën… Si i bëri për vete kaq shumë njerëz të famshëm?

Përse nuk e lejuan të shkelte në Shqipëri? Këshillat e Konicës dhe ruajtja e identitetit shqiptar.

Quhej Gjon Mili, ruajti identitetin shqiptar, edhe pse e detyruan të qëndronte larg vendit të tij.
Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema

By SHQIP

Founder and CEO në shqip.info / Ideues dhe krijues për shqip.info! Më moton : Shqipëria do të jetë më pranë jush gjithmonë!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *