Gjon Mili

Shqiptari që mahniti botën , Gjon Mili

Zbuloni shqiptarin që mahniti botën... Si i bëri për vete kaq shumë njerëz të famshëm? Përse nuk e lejuan të…

2 years ago

Gjon Mili, Shqiptari i famshëm që fotografoi Pikason, Salvador Dalinë dhe yjet e Hollivudit

Gjon Mili, është padyshim një nga fotografët më të mëdhenj të Amerikës, që ka lënë gjurmë në historinë e fotografiës…

2 years ago