More

  Fotografi

  - Advertisement -

  Gjon Mili, Shqiptari i famshëm që fotografoi Pikason, Salvador Dalinë dhe yjet e Hollivudit

  Gjon Mili, është padyshim një nga fotografët më të mëdhenj të Amerikës, që ka lënë gjurmë në historinë e fotografiës përmes punës së tij.

  Të zbulosh Shqipërinë nëpërmjet fotografisë

  NJË RRUGËTIM I GJATË I SHQIPTARËVE NË LENTET E FOTOGRAFËVE TË HUAJ QË NGA SHPIKJA E “DRITËSHKRIMIT”
  - Advertisement -

  Must Read

  - Advertisement -