Categories
Lajme

Ndërtimi i aeroportit të Kukësit, kur pritet të nisin fluturimet

Punimet për aeroportin e Kukësit pritet që të përfundojnë vitin e ardhshëm. Mjetet e makinerive të rënda po zgjerojnë hapësirën e pistës ekzistuese si dhe hapësirën e sigurisë. Pra, jo vetëm që do të zgjerohet pista, por dhe sipërfaqet që shërbejnë për sigurinë e aeroportit deri në 30 metra. Inxhinier, Albert Seferaj është shprehur për […]