Albana Mustafi, shqiptarja në garë për postin e deputetes në parlamentin e Finlandës

Albana Mustafi, 34 vjeçare shqiptare nga Prizreni i Kosovës, po zhvillon një fushatë shumë dinjitoze dhe dinamike për postin e deputetes në parlamentin e Finlandës duke përfaqësuar partinë politike majtiste /Vasemmistoliitto/ me numër 54. Komuniteti shqiptar në Finlandë e përkrahë kandidaturën e Albanës për deputete, kështu që kjo do të ishte deputetja e parë shqiptare… Continue reading Albana Mustafi, shqiptarja në garë për postin e deputetes në parlamentin e Finlandës