Tag: Bindja Demokratike

  • KQZ regjistron Bindja Demokratike në zgjedhje

    KQZ regjistron Bindja Demokratike në zgjedhje

    Partia Bindja Demokratike e Astrit Patozit regjistrohet në KQZ për zgjedhjet e vendore të 30 Qershorit. Me 4 vota pro dhe 1 kundër të kryetarit të KQZ-së, Klement Zguri, kjo forcë hyn tashmë zyrtarisht në garën elektorale. Partia Demokratike e vlerësoi të paligjshëm regjistrimin e subjektit më të ri politik. Përmes një statusi në rrjetet…