Europe

Shqipëria merr PO-në për negociatat/ Ministri gjerman i Evropës: Urime për Tiranën, është e merituar

Këshilli i ministrave të BE-së për Çështjet Evropiane dha sot Po-në për çeljen e negociatave të BE-së me Shqipërinë dhe…

1 year ago

Trump pezullon për 30 ditë udhëtimet nga Europë për në Amerikë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara ka fillua masat e tij të para kundër pandemisë Koronavirus Presidenti i SHBA në një…

1 year ago